Укупан број посета

Посете
U potrazi za javnim interesom: dometi urbanizma349

Укупан број посета током месеца

март 2023април 2023мај 2023јун 2023јул 2023август 2023септембар 2023
U potrazi za javnim interesom: dometi urbanizma421710111056

Прегледи датотеке

Посете
bitstream_4247.pdf134

Број посета по земљама

Посете
Serbia76
Кина22
Сједињене Америчке Државе19
Немачка6
Албанија1
Босна и Херцеговина1
Швајцарска1
Македонија1
Холандија1
Словенија1

Број посета по градовима

Посете
Belgrade32
Shenzhen5
Zhongshan3
Dongguan2
Guangzhou2
Jiaxing2
Petrovac2
Shanghai2
Suzhou2
Taishan2